Kaartje en suiker

Bert en ik hebben er altijd een erezaak van gemaakt om ons drukwerk tot in de puntjes af te werken. We hebben dan ook werk gemaakt van het geboortekaartje en de doopsuiker van Colette.

Geboortekaartje
Aan het ontwerp heb ik verschillende uren, zelfs dagen gewerkt tot het design en het concept zowel voor Bert als mij perfect in orde waren en de uitvoering haalbaar was. Het printwerk is uitgevoerd door Xod, de digitale drukkerij waar ik werk op fantastisch pearl-papier. De afwerking tot een pochet gebeurde met onze geliefde dubbelzijdige tape. De roze omslagen, via AVA papierwaren, heb ik voorzien van een lining met chevron-patroon en zijn bedrukt met een huis-tuin-keukenprinter.

Doopsuiker
De plastic doosjes zijn gevuld met een mengeling van chocoladebolletjes met pinda-, hazelnoot-, speculaasvulling en overheerlijke maltesers. Deze doosjes zijn omhuld met een bedrukte wikkel (buitenzijde in 4 verschillende kleuren, binnenzijde opnieuw chevron-patroon) en afgewerkt met een gepersonaliseerd lint door printjelint. Voor het strikken heb ik beroep gedaan op ons mama (de omama van ons Colette).

De kinderdoosjes zijn gevuld met zure colaflesjes en omhuld met een bedrukte wikkel. De kunststof diertjes brachten we in de zomer al mee uit Italiƫ. De keuze aan diertjes is daar veel groter en ze zijn vaak ook mooier dan deze die je in Belgiƫ vindt. Ook deze diertjes werden voorzien van een strikje en met secondelijm op de doosjes geplakt. De letterbak waarin de doosjes gepresenteerd werden lag nog ergens op zolder en kwam nu perfect van pas. De diertjes waren een groot succes, wat is er immers leuker dan alle diertjes grondig te bekijken en jouw favoriet uit te kiezen.

 

Leave A Comment