7 maanden

1398407_541751029234924_202611586_o

Lieverd,

Zeven maanden done, twee to go. De buik groeit serieus, dus het lijkt wel of je in een nieuwe groeispurt bent terecht gekomen. De dokter heeft bevestigd dat je hard groeit, mijn tonnetje is dus niet enkel van het snoepen.

Ons suikeruitstapje is dan ook goed verlopen. Ik heb je hartslag en bewegingen via de monitor kunnen horen en met de suikeropname van mama is alles in orde. Papa ging voor deze controle niet mee op pad, dus heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om hem stiekem in te schrijven voor de prenatale cursussen. Een eerste ontmoeting met het moederhuis hebben we al achter de rug. Papa weet nu precies waar het verloskwartier is (al vreest hij dat het eerder een verlosetmaal zal worden) en mama weet nu wel zeker dat er wifi is op de kamers *gelukkig*.

***

Je kan gerust zijn, na een aantal heel drukke werkmaanden voor mama, en enkele drukke weken voor papa in het vooruitzicht, nemen papa en ik nu nog even de tijd om alle voorbereidingen af te werken. Je kamertje is bijna af, er liggen kleertjes voor je klaar, je geboortekaartje krijgt een definitief ontwerp en we hebben een mooie, sterke naam voor je gekozen.

Maar sst hoor, die naam blijft nog even tussen ons, totdat je klaar bent om kennis te maken met de buitenwereld. En totdat wij echt helemaal klaar zijn om met jou kennis te maken.

Tot gauw,
mams

Leave A Comment